בשעריו של נמל הומה ומלא חיים, בעיר שהוכתרה כבר מזמן לפנינת קולינריה ישראלית, ניצבת מסעדת אוניקס כהתגלמות השפע והיצירתיות הקולינרית. עם מחויבות להפקת חוויות אוכל יוצאות דופן ודגש על חומרי גלם ייחודיים ובאיכות הגבוהה ביותר, מוביל שף ג'וני גוריק את המסעדה מדי יום – 7 ימים בשבוע – אל עבר יעדים מרגשים חדשים. במשך דורות, שימשה אבן האוניקס כסגולה לחוסן ואחיזה בקרקע. עבורנו, אוניקס היא התגשמות הרעיון הזה, בו עושרם של מטבחים ברחבי העולם מתלכדים לכדי חוויה אחת שכולה עונג ושפע. אוניקס היא הרבה יותר מעוד אוסף של מנות איכותיות, זהו יעד לחוויות רב חושיות בהן כל פרט, החל מהעיצוב היוקרתי בהשראת אבן החן אוניקס ועד לשירות האקסקלוסיבי והמנות יוצאות דופן, מהווים יחד עדות יום-יומית לשאיפה המתמדת שלנו לרגש, לענג ולהותיר זיכרונות מושלמים בקרב הסועדים שלנו.